Tomassen Vlees sluit uitstekend aan bij uw behoefte aan onderscheid als vakman. Wij werken nog samen met de boer en weten daarom precies wat voor vlees wij voor u in de kuip hebben. Door de ambachtelijke manier van slachten en koelen (niet geforceerd) is het vlees veel steviger en daardoor ook minder vochtig, wat resulteert in een langer houdbaar en smaakvoller product. Samen werken aan een onderscheidende kwaliteit, daar houden wij van! Voor slagers met smaak!
Tomassen Vlees heeft vaste contracten met boeren uit de omgeving. Dit zijn streng geselecteerde boerderijen waar de runderen of varkens op een verantwoordelijke manier worden gehouden. Wij stellen strenge regels aan gezondheid, vrijheid en omgang met de dieren. Door de jarenlange samenwerking weten wij precies wat voor vlees wij in de kuip hebben.
Vrije uitloop
De runderen hebben in de zomerperiode bijna allemaal een vrije uitloop of grazen op de uitgestrekte weide. In de winterperiode worden ze op stal gehouden en krijgen ze een uitgebalanceerde voeding. De runderen zijn hormoonvrij en worden daar ook op getest.
Kwaliteit
Kwaliteitsvlees heeft vele gezichten. Uw klanten willen immers smaak én variatie. Uiteraard wilt u aan de steeds diverser wordende vraag voldoen. Daarom is Tomassen Vlees te Someren de ideale partner. Tomassen Vlees kiest nadrukkelijk voor klantgerichte kwaliteit. Dat betekent dat u kunt rekenen op maatwerk dat aan al uw eisen voldoet. Zo weet u precies wat voor vlees u in de kuip hebt!
Geen kwantiteit, maar kwaliteit
Bij Tomassen Vlees vindt u geen massaproductie. Alles staat in het teken van kwaliteit op maat. Om te beginnen kiezen we het slachtvlees zorgvuldig bij een selecte kring van veehouders. We willen er zeker van zijn dat de grondstoffen aan uw en onze eisen voldoen. Het hele proces van selectie tot en met de levering houden we onder controle: Tomassen Vlees werkt volgens het principe van Integrale Ketenbeheersing.
Verwerkt zoals u wenst
In onze uiterst moderne bedrijfsruimte heeft hygiëne de hoogste prioriteit: er wordt gewerkt volgens de HACCP-normen. Onze mensen slachten en verwerken onder meer runderen, kalveren, varkens en lammeren. Conform uw specificaties: met of zonder been, afgevliesd of juist niet en met of zonder zwoerd of vet. Helemaal op maat verwerkt en verpakt!