Rundvlees is één van onze specialiteiten. Eigenlijk wel logisch als u zich bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt. Het vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet u dat u bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees. In Twente werken een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen. In een groene omgeving, waar nog rust en ruimte is. Resultaat: mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak.
Wat wij willen is de klant een puur en mals stuk vlees bieden. Vlees van constante en superieure kwaliteit, een heerlijke smaak en van goede komaf. Het rundvlees uit onze Keurslagerij komt van Vleesvee Integratie Twente kortweg (VIT). Hier mag de natuur nog gewoon zijn werk doen: De koeien en kalveren lopen het grootste deel van het jaar in de wei, en grazen ook steeds vaker in Natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Ook verblijven de dieren in grote stallen met veel frisse lucht.
De voeding bestaat uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, zoals hooi, maïsmeel en tarwe. De koeien hebben een goed leven, en dat proeft u terug in de smaak van het vlees.