De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees. Vlees gezond van oorsprong noemen we dat. De Groene Weg is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen. U vindt De Groene Weg slagerijen in heel Nederland.
De Groene Weg slagers zijn nog een beetje van de ambachtelijke stempel. Niet voor niets kiezen zij er bewust voor om alleen maar te werken met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. Omdat het vlees tot stand gekomen is in een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. Maar vooral omdat biologisch vlees nog echt authentiek lekker smaakt. Veel van de vleeswaren maken de slagers daarom zelf. Uiteraard zonder chemische toevoegingen. Tegelijkertijd zijn de slagers en hun medewerkers als geen ander in staat om ouderwets lekker vlees te presenteren in een modern jasje. Want ook voor een mooie fondueschotel of een complete biologische barbecue bent u bij De Groene Weg aan het juiste adres.