Slagerij De Leeuw, inmiddels een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten, is een kwalitatief hoogstaande slagerij, al sinds 1966 gevestigd in de Utrechtsestraat.
Wij werken op een ambachtelijke manier met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond. Jarenlange ervaring en pionieren resulteren in het huidige assortiment. We hangen het vlees af op een traditionele manier, waardoor het verzacht en smaakvoller wordt. In ons aanbod ligt de nadruk op hoogwaardige producten, zoals 100% Japans wagyu- en Rubia Gallega-rund, ternera, Iberisch varken, Spaans zuiglam, wild, Bresse-gevogelte en verse truffels. Waarbij onze filosofie luidt: concessieloos van het goede, het beste, met de nadruk op smaak!
Onze professionele chefs hebben een buitengewone staat van dienst. Ze bereiden op hoog niveau amuses, voor- en hoofdgerechten, groenten en garnituren, voor zowel de carnivoor als de vegetariƫr. De mediterrane keuken geldt hierbij als rode draad. Rechtstreekse import van delicatessen en verschillende wijnen maken het assortiment compleet. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies aan onze klanten staan centraal.